Bonusprogram

Optjen bonus på dit køb
Alle* som handler i Jonas Golf butikken eller på jonasgolf.dk optjener bonus på købet. Vi opdaterer snarligt siden her med eksempler på hvordan bonus beregnes og kan bruges – men køb der foretages nu registreres i bonussystemet.
Alle*: Privatpersoner, ikke B2B

Vi har gemmer dine kvitteringer
Er du medlem i Jonas Golf bonusprogram kan du altid få tidligere kvitteringer.

Fortrudt køb
Hvis du fortryder dit køb hos os, kan du inden for 14 dage levere varen tilbage i ubrudt emballage og få pengene retur. Har din vare byttemærke, kan du ombytte til andre produkter eller få udstedt et tilgodehavende bevis.

14 dages ombytningsret på sko
Har du købt golfsko hos Jonas Golf, ombytter vi inden for 14 dage hvis du er utilfreds med købet – også efter du har haft dem på ude på banen.
*Fordelen kan benyttes én gang pr. køb

Prisgaranti
Vi giver prisgaranti hvis: 

Du finder en billigere pris på et identisk produkt i en anden dansk fysisk golf-detailbutik*. Dette gælder ikke ved køtilbud og dags/uge/måneds-kampagner med begrænsede mængder. Bemærk; varen skal være tilgængelig i samme farve og størrelse hos konkurrenten. *Fysisk butik er en butik med alm. butiksåbningstider – dvs. f.eks. alle ugens hverdage.

Prissikkerhed
Ser du inden for 14 dage efter køb en lagervare annonceret til lavere pris, så refunderer vi prisforskellen. Dette gælder dog ikke i forhold til vores egne og konkurrenters køtilbud og dags/uge/måneds-kampagner med begrænsede mængder. Bemærk; varen skal være tilgængelig i samme farve og størrelse hos konkurrenten.

Betingelser: Vi vil gerne give en god og personlig service, og derfor inviteres alle til at blive medlem af vores Fordelsklub. Eneste betingelse er at du giver os tilladelse og samtykke til at opbevare oplysninger om dig. Mailadresse, mobilnummer og fysisk adresse er en betingelse for at Jonas Golf kan overholde lovord og fordele. Dine oplysninger behandles fortrolig og bliver ikke delt med 3. part. Se vores privatlivspolitik her: https://jonasgolf.dk/privatlivspolitik/