Returnering af varer

Hvis du bestemmer dig for at returnere varerne, skal du blot kontakte os for at få en returseddel. Kontakt på telefon eller info@joansgolf.dk

Refunderinger
Vi tilbagebetaler beløbet på dine returnerede varer minus 50 kr for returlabelen, med samme betalingsmåde som du benyttede ved det oprindelige køb, senest 14 dage efter, vi har modtaget dine returnerede varer.

Hvis hele købet returneres, vil du få hele leveringsgebyret refunderet.

Bemærk, at Jonas Golf ikke kan refundere eventuelle bankgebyrer.

Betalingskort: Hvis du har betalt med kort, refunderer vi beløbet til det kort, du benyttede ved det oprindelige køb.

Faktura: Du skal kun betale for de varer, du beholder.

For at regne ud, hvad du skal betale, skal du blot trække værdien af de returnerede varer fra fakturabeløbet og lægge 50 kr. til for returlabelen.

Returnering i butik

Du er altid velkommen til at returnere dine varer, købt på jonasgolf.dk, inden for 14 dage i Jonas Golf pro shop, hvilket naturligvis er gratis.

Ved returnering af onlinekøb i en butik skal du blot medbringe din kvittering og den/de vare(r), du ønsker at returnere. Din kvittering er vedhæftet din leveringsbekræftelse, som du har modtaget på e-mail ved køb. Varerne skal være ubrugte og have alle mærker på. 

Vi forsager at refundere beløbet via samme betalingsmåde, som er anvendt ved køb. Har du betalt med faktura eller konto vil denne blive nedskrevet ved returnering. Der kan derfor ikke ombyttes eller købes nye varer ved returnering, hvis varerne er købt på faktura eller konto.

Hvis en hel bestilling returneres, refunderer vi fragtgebyr, hvis dette er opkrævet. Bemærk, at det kan tage op til 14 dage, inden beløbet er tilbageført.