Træning

Træning for dig!

Vores træning tager altid udgangspunkt i dit spil. Det handler om at få glæde når man spiller golf, og det kan man hjælpe med på mange måder.

Måske fungerede indspil i sidste uge, og nu er det væk? Og måske er drives begyndt at gå mod højre? Vi kigger på dig, dit hcp og dit sving, og finder øvelser, som kan gøre dine slag mere stabile. Fokus er på det, der giver dig point på runden, og vi hjælper med noter, så du kan huske hvad der skal øves på.

Vi tilbyder en række forskellige undervisningsformer:

Normal lektion – 20 min BOOK

Udgangspunkt i opfølgning på dit sving og de øvelser du arbejder med.

Udvidet lektion – 40 min BOOK

Denne lektion kan bruges til analyse, hvor vi optager og analyserer dit sving, snakker om hvilke udfordringer du har på banen, og hvor du gerne vil styrkes. Vi lægger en plan og snakker om øvelser.

Pro lektion – 60 min BOOK

For dig der virkelig vil have gjort noget ved det. Der er tid til at arbejde med forskellige discipliner, f.eks. chip og lange slag, eller lave analyse med flightscope og bodytrack.

Fælles træning – 60 min BOOK

Op til 4 spillere kan tilmelde sig fælles træning. Vi bruger tiden på en blanding mellem de forskellige slag du oplever på banen, inklusive lange slag, chip, pitch og putt. Nyd at være sammen med andre, og at der ordentlig tid til at få trænet slagene med løbende feedback fra en træner.

"Jonas har lært mig nogen enkle ting, som til gengæld har tjent mig 10 point på runderne. Det var både sjovt, men også interessant at få undervisning på den måde!"
Helle Kristensen
Skolelærer