Vilkår og betingelser

1. Generelt

Følgende vilkår og betingelser er gældende for alle bestillinger, der afgives af kunden, (herefter kaldet “kunden”), til Jonas Golf (CVR-nr. 40006192), herefter kaldet “Jonas Golf”, “os” eller “vi”, på websiden, mobil websiden, mobilapplikationer eller via telefon, (samlet kaldet “jonasgolf.dk”)

Ved at bruge jonasgolf.dk og/eller afgive en bestilling erklærer du dig indforstået med disse vilkår og betingelser. (“betingelserne”). Vi beder dig sikre, at du har læst og forstået betingelserne, inden du afgiver din bestilling.

Kun personer, der er fyldt 18 år, ikke er under formynderskab, som har en leveringsadresse i Danmark, med undtagelse af Grønland og Færøerne samt virksomheder, der videresender post, kan afgive en bestilling. Bestillinger, der betales med betalingskort og gavekort, kan afgives af personer, der er fyldt 15 år.

Inddragelse af et produkt eller en tjeneste på jonasgolf.dk på et bestemt tidspunkt indebærer eller garanterer ikke, at disse produkter eller tjenester vil være tilgængelige til enhver tid. Vi forbeholder os retten til at lade produkter udgå til enhver tid.

Vi forbeholder os til enhver tid retten til at ændre disse vilkår uden forudgående varsel til dig. De betingelser, der vil være gældende for din bestilling, vil være dem, der fremgår af jonasgolf.dk på det givne tidspunkt, du afgiver din bestilling.

Jonas Golf ønsker at tilbyde den bedst mulige oplevelse på jonasgolf.dk. For at kunne gøre det, er vi nødt til at sikre at vores tjenester fungerer perfekt. Du er indforstået med og indvilliger i ikke at (i) opslå, overføre, videregive, uploade eller promovere hverken meddelelser eller indhold, der kan skade eller have negativ indflydelse på vores virksomhed, produkter eller tjenester; (ii) optræde på en sådan måde eller anvende nogen anordning eller enhed, der begrænser, skaber hindring for, forstyrrer eller forhindrer andre brugere i at bruge eller nyde godt af websiden jonasgolf.dk, eller som påvirker websidens sikkerhed, eller (iii) benytte nogen enhed eller forsøge at bruge nogen form for program, software, værktøj, agent, script eller anden enhed eller søgerobotter (inklusive, men ikke begrænset til, spiders, bots, crawlers, avatars eller intelligent agents) til at navigere eller foretage søgning på websiden eller til at kopiere indhold fra websiden. Vi forbeholder os retten til uden varsel at spærre adgangen til websiden og brugerens konto, hvis vedkommende overtræder en eller flere betingelser i disse vilkår og betingelser.

2. Priser og leveringsgebyr
Priserne, der er vist på jonasgolf.dk, er inklusive moms men eksklusive leveringsgebyr.

Gebyret for de forskellige leveringsmåder fremgår tydeligt ved betalingsprocessen.

3. Bestilling/indgåelse af aftale
Bestillingsmulighederne, der er til rådighed for dig, er via jonasgolf.dk og telefon.

Når du har afgivet din bestilling, og hvis du har oplyst din e-mailadresse, vil du modtage en bekræftelse på e-mail. Hvis vi af en eller anden grund ikke kan ekspedere din bestilling, vil du høre fra os hurtigst muligt. Hvis vi allerede har modtaget betaling for bestillingen, vil vi forsøge at refundere det pågældende beløb via samme betalingsmåde, som du har brugt. Hvis alternative aftaler af en eller anden grund er nødvendige, vil du blive kontaktet af en Jonas Golf medarbejder for at arrangere refundering af beløbet.

4. Levering
Jonas Golf udviser stor omhu og grundighed ved godkendelse og behandling af bestillinger, og vi vil gøre vores yderste for at levere din bestilling til en bopælsadresse, udleveringssted eller et posthus i Danmark, alt efter hvilken leveringsmåde du har valgt. Vi kan desværre ikke levere til Grønland og Færøerne. Bemærk venligst, at vi ikke leverer til firmaadresser.

Jonas Golf bestræber sig på at afsende bestillinger hurtigst muligt og i den rækkefølge, de er afgivet. Vi forsøger at levere inden for 2 til 4 arbejdsdage efter bekræftelse af en bestilling, medmindre andet er aftalt. Selvom vi forsøger at levere inden disse leveringstider, kan levering tage længere tid ved uventede komplikationer. Hvis det uheldige skulle ske, at leveringstiden overstiger 30 dage, kan du annullere din bestilling.

Du finder hele vores forsendelses- og leveringsbetingelser på jonasgolf.dk .

Hvis din bestilling ikke leveres til tiden, bedes du kontankte os på info@jonasgolf.dk eller telefon angivet på hjemmeside.

5. Annullering af bestilling
Du kan annullere eller returnere din bestilling fra den dato, du har afgivet din ordre, og til og med 14 dage efter modtagelse af de bestilte varer. Hvis du har betalt for varerne, vil du få beløbet refunderet, inklusiv leveringsgebyr men eksklusiv returneringsomkostninger på 50 DKK, hvis du har haft sendt varer retur til Jonas Golf ved brug af en returlabel. Hvis du vælger at beholde nogle varer og kun annullerer en del af din bestilling, vil leveringsgebyret ikke blive refunderet. Du finder vores Returregler på https://jonasgolf.dk/returnering-af-varer/

Hvis du ønsker at annullere eller returnere din ordre så kontakt info@jonasgolf.dk eller tlf. oplyst på hjemmeside.

Hvis den vare du har modtaget er defekt, bedes du straks give Jonas Golf besked om det og returnere varen i overensstemmelse med Returneringer nedenfor. Jonas Golf yder fuld refundering for alle produkter, der vurderes at være defekte. Disse betingelser begrænser ikke gældende, lovbestemte rettigheder.

6. Returneringer
Jonas Golf garanterer fuld refundering af alle returnerede varer i overensstemmelse med afsnit 5 Annullering af bestilling), forudsat alle varer returneres i samme tilstand, som du har modtaget dem. Det betyder, at varerne ikke må være beskadiget, snavsede, vaskede, ændrede eller brugt (til andet end at prøve dem på), og at alle prismærker og labels skal være intakte. 

Du er altid velkommen til at returnere dine varer, købt på jonasgolf.dk, inden for 14 dage i Jonas Golf butikken, hvilket er gratis. Ved returnering af onlinekøb i en butik skal du blot medbringe din e-kvittering og den/de vare(r), du ønsker at returnere. Din e-kvittering er vedhæftet din leveringsbekræftelse, som du har modtaget på e-mail ved køb. Varerne skal være ubrugte og have prismærke på. Vi forsøger at refundere beløbet via samme betalingsmåde, som er anvendt ved køb. Det refunderede beløb kan også bruges som betaling ved ombytning eller ved køb af nye varer i butikken. Dette gælder for varer betalt med kreditkort, gavekort eller en kombination af disse. Vi refunderer også fragtgebyr, når en hel bestilling returneres. Bemærk, at det kan tage op til 14 dage, inden din transaktion er gennemført. Dette afhænger af din banks betingelser for det betalingskort, du har benyttet.

7. Betalingsmåder
Du kan betale for dine varer med forskellige betalingsmåder som anført nedenfor.

Betaling før levering
Betalingskort:
Du kan indtaste dine betalingsoplysninger når du bestiller, ved at bruge et gyldigt kredit- eller betalingskort (VISA eller Mastercard). Beløbet bliver straks reserveret på dit kort, men vil ikke blive hævet, før varerne er afsendt. Jonas Golf forbeholder sig retten til at kontrollere kredit- eller betalingskortets gyldighed, hvor meget kredit der er i forhold til bestillingsbeløbet, og om købers adresseoplysninger er korrekte. Vi kan afvise bestillinger afhængigt af resultatet af denne kontrol.

Betaling efter levering
Betal senere:
Vores ‘Betal senere’-betalingsmåde tilbydes i samarbejde med Klarna.
Så snart din ordre er afsendt fra vores lager, modtager du information fra Klarna om, hvordan og hvornår du skal gennemføre betalingen.
Gå ind på klarna.com, eller kontakt Klarnas kundeservice, hvis du ønsker nærmere oplysninger eller har spørgsmål vedrørende din betaling.

Betalingsrækkefølge:
Disse oplysninger henviser kun til betalingsmåderne Faktura – til betaling inden for 14 dage, Betal næste måned og Konto.
Vi anvender betalinger til udligning af den aktuelle gæld i følgende rækkefølge: rente, afgift og derefter hovedstol.

Andet:
Du vil modtage den faktura, der kræves i henhold til loven, til den e-mailadresse, der bekræfter forsendelsen.
Du er forpligtet til at oplyse korrekt e-mailadresse og til at informere Jonas Golf, hvis du ændrer den på et tidspunkt.
Nedenstående oplysninger henviser kun til betalingsmåderne Faktura – til betaling inden for 14 dage, Betal næste måned og Konto.
Bemærk venligst, at Jonas Golf forbeholder sig retten til at sende betalingsanmodninger til din e-mailadresse.

8. Vores ansvar
Intet i disse betingelser, udelukker eller begrænser Jonas Golf’s ansvar i forhold til spørgsmål, hvor det ville være ulovligt for os at begrænse eller udelukke vores ansvar.

Jonas Golf er ikke ansvarlig for indirekte tab, som følger af det primære tab eller skade, f.eks. tabt fortjeneste eller mulighed eller undladelse af levering af varer eller spildte omkostninger; Jonas Golf er ikke ansvarlige for manglende levering af varer, i tilfælde hvor undladelse skyldes en hændelse, der ligger udenfor vores rimelige kontrol, herunder, men ikke begrænset til brand, oversvømmelse, orkan, virus, oprør, civile uroligheder, krig, atomulykke og terrorangreb.

Vores maksimale ansvar over for dig for ethvert tab eller skade, der måtte opstå i forbindelse med din bestilling på jonasgolf.dk , er begrænset til det samlede beløb for din bestilling.

Hvis du har problemer med en vare, du har købt på jonasgolf.dk , og du ikke kan løse problemet i samarbejde med Jonas Golf, kan du sende din klage til EU’s Online Dispute Resolution Platform (“ODR-platformen”). ODR-platformen giver forbrugere og virksomheder inden for EU mulighed for nå frem til et udenretligt forlig ved klager i forbindelse med onlinekøb. Denne samlede portal er udviklet til at være en brugervenlig og interaktiv gratis webside, der er tilgængelig på alle EUs officielle sprog. Ved at bruge ODR-platformen kan forbrugeren og virksomheden vælge en udenretlig klageinstans og derefter gennemgå processen for at finde en løsning på kundens klage.Du finder ODR-platformen her: http//ec.europa.eu/odr.

Der tages der forbehold for tekniske fejl, trykfejl, leveringsforsinkelser og begrænset antal varer på lager.

9. Farver og mål
Vi gør os umage med at vise vores produkters egenskaber så nøjagtigt som muligt, herunder også sammensætning og aktuelle farver. Den farve, du ser, afhænger af dit computersystem, og vi kan derfor ikke garantere, at din computer viser farverne korrekt.

En vares mål på jonasgolf.dk er kun omtrentlige værdier for at give dig en bedre idé om den enkelte vares model eller pasform – de er ikke en garanti for de reelle mål på den vare, du modtager. En vares reelle mål kan variere afhængigt af det materiale, den er fremstillet af.

10. Garanti
Hvis der er fejl på de varer, du har købt hos Jonas Golf, efterlever Jonas Golf alle lovbestemte garantiregler. Hvis du vil klage over åbenlyse materiale- eller fremstillingsfejl ved varer, som vi har leveret, herunder skade forårsaget under transport, bedes du underrette os herom ved straks at returnere varerne til os, ved hjælp af den medfølgende fortrykte returseddel.

11. Overdragelse
Jonas Golf forbeholder sig retten til at foretage pantsætning eller overdrage forfaldne betalingskrav, herunder alle forfaldne afdrag, som måtte være opstået i forbindelse med levering af varerne, som sikkerhed til tredjepart.

12. Uafhængighed
Hvis nogle af disse vilkår erklæres ugyldige eller uden retskraft af domstole eller lovgiver, påvirker det ikke de resterende vilkår, som fortsat er gældende.

13. Rettighedshaver
Alle immaterielle rettigheder, såsom varemærker og ophavsrettigheder på jonasgolf.dk, forbliver Jonas Golf ejendom.