Nyheder

2024-03-05Nye tider!
Som I måske ved, så har jeg valgt at prøve noget nyt… Jeg er derfor ikke længere træner i Køge, men har lavet aftaler med Brøndby og Vallø om at kunne lave træning for gæster begge steder. Skulle du komme i nærheden, så book mig gerne.
I løbet af sommeren arbejder jeg sammen med partnere på at etablere et nyt indoor golf center på Tangmosevej i Køge. I hører nærmere når det er klar 🙂
2022-03-30Sæson 2022 er i gang!
Marts måned gav fantastisk meget sol og mulighed for træning – og det var der mange der benyttede sig af for at komme godt i gang med sæsonen. Vi glæder os til at give træning i det nye studie, hvor der er kommet endnu mere udstyr der kan hjælpe med at forbedre golfsvinget.
Kig i vores opdaterede træningskatalog, og tilmeld jer nyhedsbrevet (her til højre) for at være sikker på at få gode sæsontilbud og andre nyheder.
Vi ses! 🙂
2021-08-21Nyt træningsstuide
Som det efterhånden kan ses på træningsbanen, så er det nye træningsstudie ved at være klart. Men, desværre er der mangel på aluminium på markedet, hvilket giver udfordringer med at levere de rulleporte der skal lukke det af. Vi glæder os vanvittig meget til at tage studiet i brug, og håber som minimum at det kan være klar inden temperaturerne falder og det våde vejr vender tilbage 🙂
2021-03-31Helt nyt træningskatalog
Så er der nyt træningskatalog med mange nye spændende produkter og koncepter. Se det her:
https://jonasgolf.dk/lektionskatalog/
2021-01-18Fuld fokus på træning
Her i 2021 sker der noget helt nyt i Køge Golf Klub: Vi har opdelt træning og proshop for at have endnu bedre fokus på begge dele, og for at kunne udvikle de begge til endnu højere niveauer.
Jonas vil fremover være ansvarlig for al træning og udvikling af klubbens medlemmer, og det vil komme til at foregå i et nyindrettet træningsstudie med al det nyeste teknologi.
Inden længe vil der komme et nyt produktkatalog med overbliv over de nye træningsmuligheder 🙂

Få nyheder og tilbud

* indicates required

Vi beder om tilladelse til at sende dig nyheder via email

Du kan til enhver tid afmelde dig fra nyhedsbreve ved at klikke på linket i bunden af vores emails. For mere information om vores privatlivspolitik se her Privatlivspolitik.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Din email og navn bliver overført to Mailchimp for at vi kan sende dig emails. Se juridske aftaler her: Mailchimp aftale